Argumentos y Discusión

ARGUMENTOS Y

DISCUSIÓN

 

Első spanyol nyelvkönyvünk nagyon hasznos a spanyol emelt szintű érettségire illetve a közép és felsőfokú spanyol nyelvvizsgákra készülőknek, és mindazoknak, akik a vitát és az önálló témakifejtést szeretnék spanyol nyelven gyakorolni. 

Német és angol nyelvből is készültek hasonló tematikájú nyelvkönyveink, amelyek nagyon kedveltek lettek a nyelvtanulók és nyelvtanárok körében. 

A könyv 84 db aktuális Pro-Contra témát tartalmaz, amelyekhez az érveket ill. ellenérveket vázlatokban/egész mondatokban dolgoztuk ki. Mindegyik témát egy tételmondat vezeti be, amely ellen vagy mellett kell érvelnie a tanulónak egy vita során.

Néhány téma címe példaképpen: Vivir en casa de los padres después de terminar el bachillerato; Tener mascotas; Convivencia de varias generaciones; Pizarras digitales en la escuela; Calificaciones en educación física; Los productos / alimentos orgánicos; Viajar solo o acompañado; Compras por Internet o en una tienda; Relaciones de larga distancia; Libros electrónicos o libros impresos; Uniformes en el colegio; Las tarjetas electrónicas; Hacer las compras en un supermercado.

A vitát, vitatkozást segítő hasznos fordulatokat, szókincset is összegyűjtöttük a könyvben. A témákon kívül számos gyakorló feladatot bocsájtottunk a tanulók rendelkezésére, amelyek segítségével az érvelést- ellenérvelést ill. vitatkozást gyakorolhatják be. A könyv utolsó nagy fejezete színes képeket és grafikonokat/diagramokat (statisztikák) tartalmaz, amelyek segítségével az önálló témakifejtést lehet gyakorolni. Ezen képek és grafikonok általában az első fejezet valamelyik témáját érintik. 

NW-30
Argumentos y Discusión (B2-C1 szint) – 84 temas, imágenes y gráficos
(Spanyol emelt szintű érettségire és nyelvvizsgákra)

Megjelenés: 2013. szeptember
Oldalszám: 132

Bolti ár: 3.900 Ft
Iskolai ár: 2.500 Ft (ha a kiadótól rendel az iskola vagy magánszemély 7 db felett)